ABONNEMENTEN
Hilde Viaene - Floral Designer
Hilde Viaene - Bloemenabonnementen
Hilde Viaene - Bloemenabonnementen
Hilde Viaene - Bloemenabonnementen

ABONNEMENTEN


VERWEN JEZELF OF DOE IEMAND EEN BOEKET CADEAU


De natuur schenkt ons zo veel moois en wat is leuker dan al die schoonheid in huis te brengen? Een boeket is een blikvanger en tegelijk pure verwennerij voor jezelf of voor iemand waar je om geeft. Wil je graag bloemen in huis, maar lukt het je niet of vind je niet de tijd om naar de bloemenzaak te gaan, dan is een bloemenabonnement de ideale oplossing voor jou. Of wil je jouw partner, (schoon)moeder, vriend of vriendin verwennen met bloemen op frequente basis? Doe dan een bloemenabonnement cadeau! 


 

HET BLOEMENABONNEMENT: 


  • De frequentie kies je zelf: wekelijks / tweewekelijks / maandelijks
  • Levering aan huis
  • Standaardlevering op dinsdag, in overleg kan deze leverdag gewijzigd worden.
  • Versheid is onze topprioriteit zodat je zo lang mogelijk kan genieten van de bloemen. 
  • Voor ieder een boeket waar hij of zij vrolijk van wordt: wij zullen jouw voorkeuren vragen zodat het boeket afgestemd is op jouw persoonlijke wensen en de ruimte waar het boeket zal staan. Zo heeft het boeket de bloemen of kleuren waar je van houdt. 
  • Wij werken graag seizoensgebonden (met wat de natuur op dat moment te bieden heeft). Laat je eens verrassen met wat elk seizoen brengt.
  • Al vanaf 25 euro kan je een boeketje laten leveren.
  • We geven geen standaard minimum houdbaarheidsduur aangezien we hier geen garanties over kunnen geven. De houdbaarheid is afhankelijk van verschillende factoren zoals de soort bloemen, de weersomstandigheden, het onderhoud van de bloemen, etc. Wij garanderen echter wel 100% versheid van de bloemen. 


 

Klaar voor de verwennerij? Dan rest er jou enkel het invullen van onderstaand contactformulier.

Wij nemen contact met je op om jouw boeketabonnement op maat te ontwerpen. EEN BOEKET ALS BLIKVANGER IN UW ZAAK OF BEDRIJF


Een wachtkamer of receptie ziet er onmiddellijk frisser, vrolijker en levendiger uit met een boeket bloemen. Op kantoor brengt dit een goede sfeer. In welke context u ook werkzaam bent, een boeket is steeds een goed idee. 

Wij zorgen voor een bloemenabonnement op maat: elk boeket wordt met zorg samengesteld en afgestemd op de ruimte waarvoor het bestemd is. De frequentie wordt afgestemd op uw wensen (wekelijks/tweewekelijks/maandelijks). We bepalen samen hoe het boeket er voor u dient uit te zien.   

 


Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren via onderstaand contactformulier. 

 
 
 
 
 
 


ATELIER

Mollestraat 1A

1540 Herfelingen
info@hildeviaene.be

0472 52 99 32

BTW BE 0806.128.495


Hilde Viaene - Facebook
Hilde Viaene - Instagram

Copyright @ All Rights Reserved